Background Image

Despre noI

image

Relax Therapy

Relax Therapy este o clinica de masaj terapeutic si de recuperare, unde o echipa formata din patru profesionisti concepe si aplica tratamente menite sa imbunatateasca starea fizica si sa va relaxeze emotional. Programele personalizate de care va puteti bucura la clinica noastra au rezultate rapide si de durata, cu beneficii multiple, care se extind dincolo de problema care v-a adus la noi.

Scopul nostru este sa ascultam, sa intelegem si sa aplicam abilitatile profesionale pentru a crea cea mai benefice experienta pentru dumneavoastra, de fiecare data cand ne vizitati.

Relax Therapy are placerea de a oferi o varietate de optiuni de masaj de recuperare, de remodelare si de intretinere, proiectate pentru a reduce stresul, tensiunea musculara și durerea, dar si pentru a mentine tineretea si elasticitatea pielii. 

image

Terapiile noastre vor contribui, de asemenea, la cresterea mobilitatii si a vitalitatii, precum si la crearea unei stari positive generale.

Folosim produse corporale de cea mai buna calitate, tehnici cu rezultate dovedite si experienta unor tehnicieni cu competente certificate.

Relax Therapy va asteapta pentru sedinte de masaj somatic, drenaj limfatic, fizioterapie, masaj anticelulitic si de recuperare. Toate aceste metode alternative sustin tratamentele conventionale si, uneori, vin cu solutii acolo unde cele din urma nu reusesc.