Background Image

Masaj anticelulitic

image

Masaj anticelulitic

Masajul anticelulitic urmareste remodelarea tesutului adipos si este un remediu empiric eficient, care executat corect si regulat, asa cum o fac tehnicienii nostri, poate sa rezolve o problema de estetica si confort care afecteaza din ce in ce mai multe persoane, ca urmare a stilului modern de viata.

Masajul anticelulitic intervine in metabolismul celular, favorizand un consum accelerat de calorii si eliminarea excesului de apa din tesut, avand ca efect atat netezirea pielii, cat si scaderea in greutate.  

image

Aceasta tehnica de masaj imbunatateste circulatia sanguine sip e ce limfatica, eliminand reziduurille metabolice acumulate la nivelul cellular. Se imbunatateste astfel elasticitatea si tonusul pielii si ale tesuturilor subcutanate.

Manevrele de masaj sunt locale, vizand doar zonele afectate, au o rapiditate alterneaza de la profund la superficial, de la rapid la relaxat, intr-un mod activ-pasiv si pasiv cu rezistenta.

Daca doriti sa aveti o silueta perfecta si o piele neteda , masajul anticelulitic trebuie, in mod cert, luat in considerare.